Bil-Service Vestfold positive til digitalradio

Flere bilforhandlere velger i dag å ikke nevne til sine kunder at de har dab ettermonteringsløsninger, eller har rett og slett ikke produkter å tilby. Men Bil-Service kjeden i Vestfold er ikke en av dem!

Hos Bil-Service i Vestfold møter vi en veldig engasjert og imøtekommende gjeng som villig ønsker å lære mer om digitalradio overgangen, kunnskap de igjen kan tilby videre til sine kunder. Vi må være så ærlige og si at det er sjelden vi møter så engasjerte og store gjenger av deltagere på våre kurs, men her samlet altså Bil-Service nesten hele bedriften hos hver eneste forhandlere vi besøkte. Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord og Larvik, alle leverte langt over par!

Vi fikk et sterkt inntrykk av at Bil-Service så muligheten av å kunne tilby, og ikke minst råde sine kunder til å gjøre digitalradio oppgraderingen av bilen i snar framtid. Å gjøre sine egne kunder oppmerksomme på hva som skjer med bilen i fremtiden, spørre dem og tilby løsninger for å kunne motta digitalradio er på mange måter et godt eksempel på god service. Kundene kan da eventuelt gjør oppgraderingen ved et rutinebesøk på et av Bil-Service sine verksteder istedenfor at kundene unødvendig må besøke butikken.

Bilbanen var selvfølgelig på plass denne uken og beste tid ble premiert med dab adapter og fri montering!