Full fart hos Euronics i Halden

Stor interesse da Euronics i Halden tilbød gratis montering av DAB-adaptere. Dette var første gang Euronics annonserte med et lignende tilbud, men interessen kan tyde på at det blir neppe den siste. (Foto: Thomas Lilleby, Halden Arbeiderblad)

Midt på en regntung novemberdag ankom Radiobilene Euronics butikken TV-Mannen i Halden. Dagens aktivitet var av ren Radiobil-natur hvor Radiobilene og Geir, Tv-Mannen, skulle samarbeide med montering av DAB-adaptere.

Men pessimismen rådet da samtlige av mediene oppfordret til å la bilen stå på grunn av underkjølt regn. Ikke helt heldig tatt i betraktning at vi skulle stå utendørs å montere DAB-adaptere til kunder som forhåpentligvis hadde tatt med seg bilen.

Allerede ett minutt etter åpning kom det to eldre herremenn inn skyvedørene i Halden. De hadde fått med seg Euronics helside annonsering i lokalavisa og de skulle ha DAB i bilen!

Mens jeg og Geir iherdig monterte adaptere etter beste evne, gjentok mønsteret seg inne i butikken. Kundene trosset været og kom for radio-oppgradering. Etter 6 timer uten lunsj endte TV-Mannen i Halden opp med så mange monteringer at enkelte fikk beskjed om at de måtte komme innom dagen etterpå. For en dag!

Blogg ut!

 

Daniel