Oppgrader med Sigurd Sollien hos Shell

Kanskje du har hørt det på radioen? Sigurd Sollien og Radiobilene har denne våren, i likhet med tidligere, “Oppgradert” bilradioer i hele landet. Konkurranseformen har vært enkel, førstemann som roper kodeordet som sies på radioen vinner en nytt dab adapter og full tank med bensin eller diesel.

“P4!” ropes det når folk kommer strømmende mot Sigurd Sollien etter at de har hørt kodeordet på radioen. “Her står det hvertfall ikke på innsatsen til folk!” sier Daniel. “Vi har sett deltagere som nesten har blitt påkjørt i det de skal skynde seg bort til Sigurd. Vi har t.o.m. opplevd en frustrert deltager som skrev et innlegg i lokalavisen fordi han mente folk var for kjappe!”.

Sigurd Sollien og vi har nå besøkt omtrent 20 Shell stasjoner rundt i landet med et konsept som sikkert er velkjent for mange. “Oppgradér” er kanskje først og fremst kjent fra TV, men nå har vi altså hatt det på radio. Sigurd har vært like folkekjær som alltid, og intervjuet og delt ut premier til alle vinnerene på stasjonene.
Shell har stilt med smaksprøver, lykkehjul, dab-burgere og boller. Slik at alle som har kommet innom de ulike stasjonene har virkelig blitt tilbudt alt fra sortimentet deres, og ikke minst matnyheter ferske fra grillen.

Summen av alt dette har vært veldig positivt. Vårt budskap om at det finnes adaptere som passer til enhver bil, og hvor utrolig enkelt det er å digitalisere bilradioen, føler vi virkelig har kommet fram. Vi har faktisk ikke oppleved én bil som som ikke kan oppgraderes!

Er du kanskje en av de som ikke har vunnet? Selv om vi har sett mange brede smil kjørende ut fra stasjonene, har vi også sett både triste og frustrerte deltagere som kanskje bare var et eller to sekunder unna å vinne en premie. Ikke vær lei deg, etter all sannsynlighet vil du høre mer om at vi oppgraderer bilradioen din like etter sommeren..