Xtra informasjon hos BilXtra

Bilxtra forhandlerene i Kristiansand, Lillehammer og Alna sto for tur når Radiobilene grytidlig onsdag morgen satt seg i bilen for en ny runde aktiviteter.

Flere kunder hadde hørt om tilbudet som hadde gått ut på radio (P4 og Radio Norge) og i BilXtras DM. Kampanjen viste til rabatterte priser på dab-adaptere, og at vi kunne svare på de spørsmålene kundene eventuelt skulle ha om radiodigitaliseringen. Hos butikkene opplevde vi at kundene var nysgjerrige på hvordan dab fungerer og hvordan de enkelt kunne ettermontere dab i sin bil, typiske spørsmål vi møter hver gang vi er ute på veien.
Vi hadde også med oss vår bilbane hvor beste tid ble premiert med et dab adapter!

En av våre primære mål hos radio.no er at alle som er selgere av dab utstyr er godt opplest både om hva som er dagens situasjon på radiofronten, og hvilke kvaliteter produktet innehar. Hos BilXtra var kompetansen gjennomsnittlig god, men det var visse fagfelter som trengte en gjennomgang før vi gikk i gang med aktiviteten vi hadde planlagt.

Med oss på denne ukens turne hadde vi representater fra TTmicro som iherdig viste fram sine dab adaptere. De sto også for premiene på bilbanen.