Kjøkkenet

Mange hører radio på kjøkkenet, og ofte velger vi her en kompakt og enkel radio. En vanlig løsning er å bruke en kompakt reiseradio – den er ikke for stor, og finnes i mange former og farger.

Når du skal velge ny kjøkkenradio må du først tenke på hvor du skal ha den. For noen kan plassen være knapp, mens andre har god plass og ønsker et kraftig lydanlegg. Form og farge kan også være viktige hensyn for noen. Det finnes mye å velge i om man tar seg tid til å søke litt på internett.

Tenk på brukssituasjonen

Mange liker å lage mat, og tilbringer mye tid på kjøkkenet. Står man ofte med tilgrisede hender på kjøkkenet, er en radio med store, lettbetjente knapper en fordel – så slipper man å fomle for lenge med radioen om man vil bytte kanal underveis.

Funksjoner man bør tenke gjennom om man behøver, er: Bluetooth for trådløs kobling til telefonen, USB-uttak for lading av telefonen, internettradio og/eller streamingfunksjon og batteridrift. Muligheten til drift uten kobling til 220V er praktisk om du regelmessig flytter radioen ut fra kjøkkenet til for eksempel terrassen.

Pure POP Mini, liten og enkel

På et trangt kjøkken kan en radio som Pure POP Mini gi mye funksjon på lite plass – og enkel betjening. En liten radio vil typisk ha begrenset lydkvalitet, men er desto mer fleksibel.