Kjøkkenet

Mange hører radio på kjøkkenet, og det finnes mange digitale radioer du kan oppgradere til. Bærbare bordradioer og spesialradioer til overskap er noe av det som egner seg.

Har du radioen på benken, under overskapene, på spiseplassen eller integrert i et anlegg? Uansett hva slags radio du har finnes det en løsning med DAB+. DAB+-radioer kommer i alle størrelser og prisklasser, fra enkle bærbare bordradioer til større lydanlegg.

Under eller på benken?

Når du skal velge ny kjøkkenradio må du først tenke hvor du skal ha den, deretter må du lete i kategoriene bærbar radio eller lydanlegg. Valgene er mange og det finnes mye morsom og stilfull design, særlig blant bærbare bordradioer. Noen kjøkkener har plass til smale radioer under overskapene – også her finnes det flere varianter med DAB+. Denne typen radioer har også funksjoner som alarm.

Grundig-kjokkenradio

Eksempel på en radio fra Grundig som kan monteres under et kjøkkenskap

 

For mange er det viktig med Bluetooth, aux-kobling eller USB-tilkobling, i tillegg til bare radio. Disse funksjonene tillater deg å ta inn lydstrøm fra mobil eller pc på samme apparat, og koble med Spotify eller andre strømmetjenester. Funksjonene er søkbare i produktguiden nederst på siden.

Strøm/batteri

Noen DAB+-radioer har vanlige batterier, andre har oppladbare batterier og det være store forskjeller mellom produsentene. Spør i butikken eller søk blant tester på internett for å sjekke batteritiden på radioen du tenker å kjøpe.

De eldste DAB-radioene bruker relativt mye strøm, men moderne radioer er stadig mer strømgjerrige og varer i flere dager med utstrakt bruk. Kringkasting som DAB og FM krever generelt langt mindre strøm enn streaming via internett.

Pris

Digital radio er blitt gradvis rimeligere i takt med annen forbrukerelektronikk. Enten man ønsker lang batteritid, trådløs lydtilkobling eller andre egenskaper finner man i dag gode alternativer.

Radio på DAB eller internett

Apparater-innstilling-displayDigitalradio er samlebegrepet for radio som sendes digitalt. Dette betyr radio via DAB, internett/mobilnett og tv-apparater.  Les mer her.

 

Eksempler på produkter

Viser 21 av 233 treff i kategorien Kjøkken

Endre søket
Vis alle
Prisjakt

Produktguiden er utarbeidet i samarbeid med Prisjakt

Produktguiden er en hjelp til orientering, men dekker ikke nødvendigvis alle produkter. Den er heller ikke en kvalitetsgaranti. Det tas forbehold om feil i informasjonen om produktene.