Badet

Mange har en egen radio på badet. På denne siden finner du tips om digitale radioløsninger som egner seg i et våtrom.

Det er fint å starte radiodagen allerede på badet, og det finnes DAB-radioer du kan ta med deg inn i dusjen dersom du ønsker det. Skal du ha en radio på servanten eller andre steder, kan du i prinsippet velge en enkel bærbar løsning – men vi anbefaler å vurdere noen grunnleggende tekniske detaljer for å få mest mulig glede av den.

Forskånet fra sprut

På badet er det begrenset antall strømuttak og enkelte stikk-kontakter kan stå vanskelig til. Velger du en radio med oppladbare batterier slipper du å gjøre deg avhengig av ledningen, og kan plassere radioen der du vil. Det finnes også DAB+-radioer som tåler en sprut, og radioer du kan ta med inn i dusjen om du ønsker det. En annen løsning er å velge en sprutsikker bluetoothhøyttaler, og streame radio fra mobilen.

Apparater-Sangean-H203D-badet

DAB eller internett

Når du ser etter apparater til badet kan du søke både i DAB- og nettbaserte apparater.

DAB er desidert enklest i bruk og ligger nærmest den tradisjonelle radioen, med enkle innstillinger og menyer. Radio over nett gir det største kanalmangfoldet, fordi du her kan høre kanaler fra hele verden. Dette krever imidlertid at du leter mer i menyene før du finner dine kanaler.

Nettbasert lytting forutsetter at du har god wifi-tilgang hjemme. Har du dette kan du også bruke såkalte multiromanlegg, for mange kjent gjennom systemer som Sonos eller andre tilsvarende systemer. Dette gir deg radio i mange rom i huset, og gjør at du styrer radioen på enkel måte fra en app. Les mer om multiromløsninger.

Du finner radio med DAB og internett i mange størrelser, stiler og med ulikt design. Se produktguide nedenfor.

Eksempler på produkter

Viser 21 av 977 treff i kategorien Bad

Endre søket
Vis alle
Prisjakt

Produktguiden er utarbeidet i samarbeid med Prisjakt

Produktguiden er en hjelp til orientering, men dekker ikke nødvendigvis alle produkter. Den er heller ikke en kvalitetsgaranti. Det tas forbehold om feil i informasjonen om produktene.