Multirom

Mange ønsker lydanlegg med radio som gjør at du kan høre det samme over hele huset.

I dag finnes det mange produsenter av lyd-anlegg som distribuerer lyd (og evt. bilde) til rom og soner i huset ditt. Med et slikt anlegg kan du høre radio i alle rom samtidig – eller hver for seg.

Radio i multiromsanlegg

Bruker du et slikt system til radiolytting styrer du radioen fra en app på mobilen eller nettbrettet. Radioen i et multiromsystem fungerer via streaming og fordrer et stabilt wifi-nett i huset. Wifi-problemer vil skape forstyrrelser i lydstrømmen, og brudd i husets nettforbindelse vil kutte radio helt. Radio via kringkasting (slik som DAB og FM) er mindre sårbar for utfall og påvirkes svært sjelden av eksterne hendelser. En DAB-radio vil være gratis i bruk og generelt enkel å betjene.

Ønsker du DAB-radio som lydkilde til ditt multiromsystem, finnes det systemer med integrert DAB-radio som kan fungere som lydkilde til alle rom. Spør forhandler om informasjon før kjøp.

 

Se produktguiden nedenfor for ulike multiromsløsninger.

Eksempler på produkter

Viser 21 av 304 treff i kategorien Multirom

Endre søket
Vis alle
Prisjakt

Produktguiden er utarbeidet i samarbeid med Prisjakt

Produktguiden er en hjelp til orientering, men dekker ikke nødvendigvis alle produkter. Den er heller ikke en kvalitetsgaranti. Det tas forbehold om feil i informasjonen om produktene.