Merkeverksted

Norske bilimportører har lenge forberedt seg på overgangen til digitalradio, og de fleste merkeverksteder har DAB+ utstyr tilpasset din bil.

Det finnes i dag et stort utvalg av DAB+ løsninger og mange forhandlere har løsningene klare for sine merker. Det betyr at de kan hjelpe deg til å finne løsningen bilen din trenger, uansett hvor gammel bilen din måtte være. Merkeverkstedet kan ha mye dybdekunnskap og god kjennskap til hva som passer bilen din best.

Finn ditt verksted

Bilmerker som Toyota, Ford, Hyundai m.fl. tilbyr skreddersydde løsninger til sine modeller fra egen fabrikk eller tredjepart. Ta kontakt med din bilforhandler og spør hva de kan hjelpe deg med.

Det går også an å oppgradere bilradioen hos en rekke uavhengige verksteder eller såkalte bilstereospesialister. Du kan også oppgradere radioen selv, les mer om det her.

Unngå kø

Uansett hvilken montering du velger finnes det en løsning for din bil. Det finnes mer en 50 DAB+radioer for bil og mer en 20 adaptertyper på det norske markedet. Løsningene kommer i alle prisklasser.

Rundt 2 millioner biler er forventet å skulle oppgradere radioen i tiden frem mot FM-slukking. Vær tidlig ute slik at du unngår kø.

Med digital radio i bilen har du flere kanaler å velge mellom og skurrfri radio langs veien.