Inne

Den som jobber inne kan velge både DAB og internett for å høre radio. Nettradio forutsetter tilgang til wifi dersom du skal lytte uten å betale.

Jobber du på kontor eller kjøkken, eller kanskje i fjøset, er du sikkert vant til å høre på radio. Digital radio via DAB fungerer stort sett som FM, men du får flere kanaler og skurrefri lyd. Nettradio kan gi deg enda flere kanaler, men pass på at du bruker kablet eller trådløst nettverk (wifi). Streaming på mobilen bruker store mengder data og gjør du dette over ditt mobilabonnement må du betale for datakapasiteten. Mer om DAB og internett nedenfor.

Kontor, kjøkken, etc

De aller fleste typer apparater passer inn i på kontor eller kjøkken og du må selv finne en modell som passer behovene den skal dekke. Husk å tenke gjennom hvorvidt du vil trenge gode høyttalere, fjernkontroll eller andre ting som egner seg for ditt bruk. Du får hjelpe til å finne dette i produktguiden nederst på siden. Les også mer om denne type radioer under kategorien Hjemme.

Røffere omgivelser

Skal du høre radio på steder med anleggs- eller jordbruksvirksomhet er det lurt å se på en annen type apparater. Det finnes mange digitale radioer som er laget for å tåle mer røff behandling. Såkalte anleggsradioer eller øreklokker med DAB kan løse denne jobben. Les mer om dette på På jobben – ute.

Radio og Internett

Utfyller hverandre

Både DAB og internett brukes til å sende digital radio – men internett kan ikke uten videre erstatte DAB. De to teknologiene utfyller hverandre. Les hvorfor i denne artikkelen.

 

 

 

Eksempler på produkter

Viser 21 av 117 treff i kategorien Inne

Endre søket
Vis alle
Prisjakt

Produktguiden er utarbeidet i samarbeid med Prisjakt

Produktguiden er en hjelp til orientering, men dekker ikke nødvendigvis alle produkter. Den er heller ikke en kvalitetsgaranti. Det tas forbehold om feil i informasjonen om produktene.