Ute

Øreklokker og anleggsradioer er noe mange tar med på jobb utendørs. De senere årene har utvalget av disse økt.

Det finnes en rekke radioer og lommeradioer med DAB til bruk utendørs, og også noen hørselvern med DAB.

Anleggsradioer

Det finnes radioer som er bygd for å tåle en trøkk. Du finner en oversikt over arbeids- eller anleggsradioer i produktguiden nedenfor.

Lommeradio

Mange liker også å bruke en lommeradio med hodetelefoner. Huske at de fleste lommeradioer bruker hodetelefonledningen som antenne, uansett om programmet kringkastes via FM eller DAB. En antenne har alltid best mottak når den er loddrett (vertikalt). Les mer om bruk av lommeradio her.

Mobil

Du kan lytte til radio på mobilen via radioapp’er på din smarttelefon. Det finnes mange gode app’er til både iOS, Android, Windows, etc. De store kringkasterne som NRK, P4 og Radio Norge har egne app’er med sine kanaler. Det samme gjelder for en rekke lokalradioer. Foruten å høre lyden av radiokanalene kan du ofte også få mer informasjon i form av tekst og bilder. Det finnes også app’er som samler flere radiokanaler i samme tjeneste, f.eks. appen “Radio.no”. Les mer om radiolytting via mobilen her.

Eksempler på produkter

Viser 21 av 21 treff i kategorien Ute

Endre søket
Prisjakt

Produktguiden er utarbeidet i samarbeid med Prisjakt

Produktguiden er en hjelp til orientering, men dekker ikke nødvendigvis alle produkter. Den er heller ikke en kvalitetsgaranti. Det tas forbehold om feil i informasjonen om produktene.