Soverommet

Klokkeradioen på nattbordet er en integrert del av soverommet for mange. Her finner du noen tips om radio på soverommet.

Radioprat i rommet er godt selskap når dagen gryr. En klokkeradio vekker deg med radio, alarm eller begge deler.

Vekking

Klokkeradioer selges i dag for det aller meste kun med digital radiodel, men det finnes unntak – særlig blant de aller rimeligste. Sjekk derfor at det er en DAB+ eller nettradio før du kjøper, om du vil ha glede av det store digitale kanalmangfoldet på klokkeradioen din.

Enkelte radioer har både DAB og internett. Nettbasert lytting forutsetter at du har god wifi-tilgang hjemme. Radio over nett gir deg enda større kanalmangfold, fordi du kan høre kanaler fra hele verden.

DAB er enklest i bruk og ligger nærmest den tradisjonelle radioen, med enkle innstillinger og menyer. DAB-radioer med alarmfunksjon fungerer på samme måte som tilsvarende FM-radioer.

Noen DAB+ radioer har tilleggsfunksjoner som ladekontakt for smarttelefonen og flere alarmer. Det finnes også klokkeradioer som kan vekke deg med lys, i tillegg til lyd.

Se produktguiden nederst på siden.

Mobilen som vekkerklokke

Ønsker du ingen tradisjonell klokkeradio og klarer deg med telefonen som vekkerklokke, kan vi anbefale radioapplikasjonene som har vekkerklokkefunksjonalitet. Et eksempel på dette er P4s Klokkeradio.

Eksempler på produkter

Viser 21 av 89 treff i kategorien Soverom

Endre søket
Vis alle
Prisjakt

Produktguiden er utarbeidet i samarbeid med Prisjakt

Produktguiden er en hjelp til orientering, men dekker ikke nødvendigvis alle produkter. Den er heller ikke en kvalitetsgaranti. Det tas forbehold om feil i informasjonen om produktene.