Soverommet

Klokkeradioen på nattbordet har vært viktig for mange i årenes løp. Her finner du tips til digitalradio-variantene.

Radioprat i rommet er godt selskap når dagen gryr. En klokkeradio vekker deg med radio, alarm eller begge deler.

Vekking

Trenger du en digital klokkeradio bør du primært søke i DAB+-apparater og ikke internett- eller multiromsløsninger, da disse sjelden har vekkerklokkefunksjonen.

Enkelte radioer har både DAB og internett. Nettbasert lytting forutsetter at du har god wifi-tilgang hjemme. Radio over nett gir deg enda større kanalmangfold, fordi du kan høre kanaler fra hele verden.

DAB er enklest i bruk og ligger nærmest den tradisjonelle radioen, med enkle innstillinger og menyer. DAB-radioer med alarmfunksjon fungerer på samme måte som tilsvarende FM-radioer og gjør at du kan stille inn tidspunkt for vekking.

Noen DAB+-radioer har tilleggsfunksjoner som docking for smarttelefonen, dersom du ønsker at klokkeradioen din i tillegg kan fungere som ladestasjon. Det finnes også klokkeradioer som kan vekke deg med lys, itillegg til lyd.

Se produktguiden nederst på siden.

Mobilen som vekkerklokke

Ønsker du ingen tradisjonell klokkeradio og klarer deg med telefonen som vekkerklokke, kan vi anbefale radioapplikasjonene som har vekkerklokkefunksjonalitet. Et eksempel på dette er P4s Klokkeradio.

Eksempler på produkter

Viser 21 av 87 treff i kategorien Soverom

Endre søket
Vis alle
Prisjakt

Produktguiden er utarbeidet i samarbeid med Prisjakt

Produktguiden er en hjelp til orientering, men dekker ikke nødvendigvis alle produkter. Den er heller ikke en kvalitetsgaranti. Det tas forbehold om feil i informasjonen om produktene.