P4 lanserer riksdekkende 80-tallskanal

P4 Gruppen har idag gjort nisjekanalen P8 Pop tilgjengelig på DAB over hele landet. Med det har Norge fått en ny rikskanal og tidenes høyeste kanaltilbud.

Av

P8 Pop er i sin helhet viet all den beste musikken fra 80-tallet. På kanalen blir det gjenhør med artister som Milli Vanilli, Madonna, Rick Astley, Men at Work, og Salt N – Pepa, for å nevne noen. Kanalen byr på 80-tallsbonanza 24 timer i døgnet 7 dager i uka, kun avbrutt av nyhetssendinger.

– Mange av oss blir aldri lei av all den gode musikken fra 80-tallet, og det er derfor bare å glede seg over at P8 Pop nå blir tilgjengelig over hele landet, sier programredaktør i P4, Anders Opsahl.

– Her er det bare å drømme seg tilbake til syrevaska jeans, BALL-genser, tupert hår, pulsvanter, The Breakfastclub, Pat Sharp og Pusurdagbøker, sier han.

Kanalen byr også på eksklusive gjenhør med radiolegenden Casey Kasems originale «American Top40»-sendinger fra 80-tallet.

P8 Pop er også tilgjengelig på nett og mobil.

24 riksdekkende kanaler på DAB

Med den nye kanalen er det nå 24 rikdsdekkende kanaler i Norge. Antall riksdekkende kanaler har aldri tidligere vært så høyt. Det distribueres kun fem kanaler riksdekkende via analoge FM-nett.

P8 Pop har tidligere vært sendt i lokale DAB-nett i landets mest folkerike regioner. Gjør et nytt kanalsøk for å være sikker på å få inn ny kanalen i din DAB-radio. Les mer om dette her. 

P8 Pop