Adapter med USB-inngang

DAB-adapter som integrerer med eksisterende lydutstyr

Av

En del nyere biler er utstyrt med USB-inngang, enten direkte i fronten på selve bilanlegget eller i midtkonsollen. Har du med andre ord en USB-kontakt som kan lese en minnepinne kan bruke DAB-U fra Dension.

Forskjellig fra andre måter å overføre lyden til bilens eksisterende lydutstyr, som via FM eller via en linjesignal, kobles denne på bilens USB-inngang. Etter montering dukker radiokanalene opp som mp3-filer i bilens stereoanlegg. Man kan med andre ord koble enheten til USB-inngangen, montere antennen og gjemme unna selve DAB-U boksen. Den støtter både DAB og DAB+.

Dension DAB-U (Foto: www.dension.com)

Dension DAB-U (Foto: www.dension.com)

Dension DAB-U (Foto: www.dension.com)

Dension DAB-U (Foto: www.dension.com)

Dension DAB-U (Foto: autohifi.no)

Dension DAB-U (Foto: autohifi.no)

Dension DAB-U (Foto: autohifi.no)

Dension DAB-U (Foto: autohifi.no)

 

 

Prisen er i følge importøren Auto Hi-Fi AS i Trondheim 1.595 kroner (eks. antennen).