DAB-radio er årets julegave

“Årets julegaver” ble i går kåret av elektronikkbransjen i Norge, og den gjeveste prisen gikk i år til DAB-radioen Pinell GO.

Av

I alt 17 vinnere i ulike produktkategorier ble kåret, og “Årets julegave” velges fra disse kategorivinnerne. For første gang fikk en digitalradio denne utmerkelsen. Bak den norsk-utviklede Pinell GO står Oslo-firmaet TT Micro AS.

TT Micro AS fikk også prisen for beste markedsføring av digitalradio – “Årets digitalradioleverandør”. Denne prisen gis av radiobransjen som en inspirasjon til å fortsette arbeidet med å forberede Norge på overgangen til digital radio. Å utvikle en radiomodell helt fra bunnen av tar tid, og er forbundet med betydelige kostnader. Pinell GO  har slått svært godt an i det norske markedet. På denne bakgrunnen fikk TT Micro AS utmerkelsen “Årets Digitalradioleverandør”.