Åpner landets første digitalradiobutikk

Fredag 10. juli åpner den første fysiske butikken som bare selger digitalradioapparater. Butikken ligger i Fredrikstad, på Glommen Brygge.

Av

HC Andersen (43) har mange års erfaring med radio om sommeren. Først og fremst som programleder for diverse sommersatsninger på NRK Radio. Reiseradioen, Min Sommer og HC Andersens Sommereventyr er programmer som har gått hånd i hånd med jordbær og soft-is.
Sommeren 2014 bruker østfoldingen HC til å åpne landets første, rene digitalradiobutikk.

Den nye butikken har omtrent 100 forskjellige digitalradioer på lager til enhver tid og blant merkene finner vi Tivoli, Geneva, Grundig, JVC, Pioneer, Kenwood, Ruark Audio, Sangean, Lenco, Imperial, Noxon, Pinell, Tiny Audio, IRC og selvfølgelig HCs «egne» merker POP og REVO.

– Vi har alt fra de enkleste dab+ radioene til de mer kostbare og eksklusive løsningene med alle plattformer. Jeg anbefaler kundene våre å vurdere en radio med dab, dab+, fm, internettradio og bluetooth, sier HC. – Da er de sikret tilgang til all den lyden de kan ønske seg. Men, vi spør selvfølgelig først hva kunden skal bruke radioen til. Er det en “strandradio” de er ute etter, har vi enkle løsninger til noen få hundrelapper. Vil de fylle stuen med lyd fra Spotify, DAB og mobiltelefonen sin blir rådene litt dyrere, sier HC og smiler.

Radiobutikken.no har eksistert siden 2011 og med den første fysiske butikken ønsker selskapet å vise at de prioriterer kundekontakt, service og informasjonsarbeid.

– Radiobutikken.no har nok delvis fungert som et utstillingsvindu for nordmenn på jakt etter digitalradio. Vi har det største, samlede utvalget i digitalradio og mange hundre er innom butikkens nettsider for å kikke hver dag. En del går nok i butikken og kjøper radio etterpå, for å få sett og tatt på produktet. Spesielt den eldre garde. Nå kan de komme i butikken til oss, sier han.

HC legger ikke skjul på at det foreligger planer om flere fysiske Radiobutikken.no-butikker i fremtiden.