Pure girer opp i Norge

En av verdens ledende DAB-produsenter øker nå satsingen i Norge. – Vi ser omleggingen til digitalradio som en god mulighet til å kickstarte i Norge, sier Jasper Wybrants i Pure.

Av

Pure arrangerte onsdag 15.april en presselansering i Norge, der de lanserer DAB-radioen Evoke D6 med Bluetooth.

– Evoke D6 er et resultat av vårt kontinuerlige arbeid for å designe og bygge de beste radioene på markedet. Siden den første Evoke-radioen i 2002 har Evoke-serien høstet mye anerkjennelse for lyd og design, og den nye Evoke D6 er laget for deg som setter pris på god lyd og musikk, sier Jasper Wybrants, Country Manager for Pure i Norge.

Satser mer i Norge

Pure bekrefter at de nå girer opp innsatsen i Norge i tiden fremover.

– Vi ser overgangen til digitalradio i Norge som en god mulighet til å kickstarte i Norge. Vi kommer til å ha flere folk i de ulike regionene i tiden fremover. Men samarbeidet om bilradioer er den største driveren, sier Wybrants.

Pure ønsker å delta aktivt i en ny bilsatsing sammen med Digitalradio Norge  i tiden fremover.

Et nytt samarbeidsprosjekt skal sikre et enda bredere utvalg av løsninger for DAB-radio i bil i tiden frem mot FM-slukking. Prosjektet skal bidra til økt satsning på gode adaptere og sikre tilgjengelighet over hele landet.

Bil viktigst i Norge

Selskapet satser først og fremst på bilradio i Norge. Pure har allerede distribusjon av en bilradio og adapter i Norge gjennom Sørensen og Balchen og BilExtra. I tillegg planlegger de lansering av nye produkter i løpet av det kommende året.

– Vi forventer å gå tyngre inn i det norske markedet de neste 3-6 månedene. Vi ønsker å etablere oss som en kvalitetsmerke på det norske markedet og vil særlig være tungt involvert på bilmarkedet, og sørge for at det er gode produkter tilgjengelig, sier han.

Britisk design og teknologi

Pure er en britisk radioprodusent som utvikler og designer radioer i hjemlandet. Selskapet har vunnet flere priser for arbeidet. Den nye Evoke D6 har to høyttalere, strømlinjeformet utseende, kvalitetslyd og Bluetooth som gjør det enkelt å streame musikk. Radioen er bygget på britisk design og ingeniørkunst, og er håndtilpasset for å levere meget god lyd med den siste digitale teknologien.

Les mer om Norsk Bilradiopromotering.

 

Pure

Pure is a world leading consumer electronics manufacturer and leads the way in music streaming and radio systems, multiroom audio and entertainment cloud services with the Pure Connect portal www.pureconnect.com as well as innovating in new areas. Designed and engineered in the UK, all of Pure’s products are manufactured with the environment in mind and at ethically audited facilities. Pure is a division of Imagination Technologies Group plc. See www.pure.com.