Alle VW-biler med DAB+

Volkswagen innfører nå DAB+ som standard i alle nye biler. De har gjort spesialtilpasninger for det norske markedet.

Av

Fra 1. januar 2014 er DAB+ standard i alle modeller, fra Up til Phaeton, uansett hvilken radio eller navigasjon kunden velger. Den norske Volkswagen-importøren har en lengre periode hatt DAB eller DAB+ i de fleste modeller, men nå gjelder det altså alle modeller.

VW blir blant de første merkene til å innføre DAB+ som standard, men også Opel og Lexus har dette som standard i Norge.

– Vi har valgt å legge inn DAB+ som standardutstyr ettersom vi mener at dette er en viktig innovasjon for våre kunder. Kundene skal ha en moderne bil i lang tid fremover, sier Ulf Tore Hekneby, direktør i Volkswagen, i en pressemelding.

– Dette er et godt eksempel på Volkswagen som et innovativt bilmerke, tilføyer Hekneby. – Nå er våre kunder klare for omleggingen som gjøres i radionettet om noen år.