Radioresepsjonen flytter til NRK P13

Radioresepsjonen flytter til NRK P13 og begynner første sending mandag 18. august.

Av

– Det føles helt naturlig å gå fra P3 til P13 når vi har kommet i vår alder. Har hørt mye på P13 siden starten og det er en drømmekanal å få lov til å være en del av. Minnene fra P3 vil alltid være der, og det har vært verdens beste arbeidsplass i 14 år. Det var der vi fant hverandre, der vi fikk lov til å prøve og feile og utvikle oss i fred. RR på P13 kommer til å bli helmaks, som de sier i P1, sier Steinar Sagen.

For lillebror Tore Sagen blir det litt tyngre.  – Siden jeg både er født og oppvokst i P3 er dette ekstra vemodig for meg. Heldigvis blir endringen minimal, bare et lite ett tall. Et P3 hvor det er slått i en blei. Jeg får sagt det, jeg, sier Tore.

Ny musikkprofil
Ved å flytte over til NRK P13, får «radioresepsjonistene» spille musikk som står mer i stil med egen platesamling.

– Jeg har elsket å jobbe i P3, men har grunnet min voldsomme alder vært mentalt på vei ut av kanalen en god stund. Har personlig vurdert P1, P2, Alltid Klassisk, Alltid Nyheter, Alltid Være Hjemme Grunnet Sykdom, men så dukket endelig P13 opp. Hurra! Nå kan vi kanskje spille Genesis og Steely Dan i Radioresepsjonen. Det drømmer hvert fall jeg om, sier Bjarte Tjøstheim.

Blant Radioresepsjonens nye kollegaer finner man flere andre kjente radiopersonligheter: Shaun Henrik Matheson, Grete Strøm, Ragna Nordenborg, Tarjei Strøm, Totto Mjelde, Siri Knudsen, Kari Slaatsveen, Knut Folkestad, Bjørnar Pedersen, Harald Are Lund og Thomas Felberg.

Musikk- og underholdningskanalen NRK P13 ble lansert i januar. Kanalen er heldigital, og kan høres via DAB+, PC, mobil eller digital-TV.