Humor og satire på lokal DAB-kanal

Hver lørdag kl 15. kan du høre komikerne Shabana Rehman og Zahid Ali med humorprogrammet Magisk Appelsin. Et politisk, grammatisk og vitenskapelig ukorrekt humorprogram på radio.

Av

Sist Shabana og Zahid underholdt offentlig sammen, var da de satte verdensrekord i å føre en sammenhengende telefonsamtale. Samtalen deres ble sendt direkte på radio, og målt til 26 timer av en kontrollør fra Guiness rekordbok i 2011.

Nå snakker de sammen igjen, og for første gang er de faste makkere i et underholdningsprogram, som har deres unike blikk på verden. Et politisk, grammatisk og vitenskapelig ukorrekt humorprogram på radio.

– Jazzabit var på jakt etter et rytmisk talkshow som kunne matche vår musikkprofil. Med Magisk Appelsin fant vi dette. Humorshowet er helt unikt i norsk radiosammenheng. 28 min rødt lys, ingen klipp, alt er lov. Magisk Appelsin med Shabana og Zahid er noe av det mest spennende jeg har hørt i et radiostudio – noengang, sier programsjef Leif M Synnevåg.

Hver lørdag kl 15. kan du høre komikerne Shabana Rehman og Zahid Ali med humorprogrammet Magisk Appelsin. 

Magisk Appelsin går på luften på DAB-kanalen Jazzabit i Oslo og på web rundt om ellers.

Jazzabit gjør oppmerksom på at podcasten ikke er egnet for barn under 15 år”

For intervjuer og mer informasjon vennligst kontakt:

magiskappelsin@gmail.com

Lytt til episodene her:

http://magiskappelsin.no/