P7 Klem – julenissens favorittkanal

P7 Klem elsker jula, og viderefører tradisjonen med å gi deg julemusikk døgnet rundt i hele desember. Fra fredag 28. november kl. 12.00 tar kanalen frem julepynten, og blir til «P7 Klem Julekanalen» ut desember måned.

Av
 Det er få ting som skaper så god julestemning som den beste julemusikken, og det tar P7 Klem på alvor ved å spille aller de kjæreste juleklassikerne non-stop i hele desember.- Lytterne har gitt oss massiv tilbakemelding om at de også i år ønsker en radiokanal med bare julemusikk, og som vanlig hører vi på lytterne våre, sier kanalsjef i P7 Klem, Kenneth Andresen. – Ved hjelp av lytterne har vi valgt ut de mest kjente og tradisjonsrike julesangene som sikrer den gode stemningen, og disse vil vi spille døgnet rundt hele julemåneden, legger han til.

Vinn hjelp til å ordne hele jula

Førjulstiden kan som kjent også by på en del kjas og mas, og derfor byr P7 Klem i år på en helt spesiell konkurranse som vil fjerne alt julestresset for den heldige vinneren. Julenissen og hans hjelpere kommer nemlig hjem til én heldig lytter og disker opp med alt som trengs til jul: Vask av huset, sju kakeslag, et kjøleskap fullt av mat og drikke, juletre, pynt og blomster. I tillegg vinner man en sjåfør for å ordne alle de siste ærendene, hjelp til å pakke inn og sende ut alle julegavene familien har kjøpt, samt en en tur på spa!

Det eneste lytterne trenger å gjøre for å delta i trekningen, er å melde seg på konkurransen på P7klem.no. All informasjon om konkurransen her.

P7 Klem kan høres på DAB, nett og i en egen en egen applikasjon til iPhone og Android som gjør at man kan nyte all den gode julestemningen uansett hvor man befinner seg. Appene er selvsagt gratis, og kan lastes ned for iOS og Android.

Hør P7 Klem som nettradio her.

P7 Klem Julekanalen er en av P4-gruppens radiokanaler sammen med P5 HitsP6 Rock, P7 Klem, P8 Pop og NRJ.

P4 er Norges største kommersielle riksdekkende radiostasjon med over 2,4 mill. ukentlige lyttere og 1,3 mill. nedlastede radioapper. Kanalen sender i det femte riksnettet, det såkalte FM5-nettet, på konsesjon fra Kulturdepartementet. Kanalen har sitt hovedkontor på Lillehammer, med regionkontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand og Tromsø.

P4-gruppens kanaler består av P4 Radio hele Norge, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem. P4 er heleid av Modern Times Group.