Hør podcast fra Radio Digital

Radiobransjens årlige konferanse opprettet i år en egen radiokanal med direkte sendinger fra Radiodager på Ullevål. Nå kan du høre podcast fra sendingene.

Av

Radio Digital var på lufta i to døgn og gjorde i løpet av den tiden intervjuer med eksperter, kjendiser og kjennere om radio, om fremtiden, om hvem lytterene er nå og hvem de vil være om ti år fra nå. Dessuten var det besøk av dem som sørger for at radiostasjoner i Norge lyder som de gjør – helt fra teknikere til dem som arbeider internasjonalt med å lage vei til en digital fremtid og et “liv laga” for det eneste mediet som ikke krever en skjerm for å kunne nytes.

I tillegg var det direkteoverføring av enkelte av sesjonene og talene. Alle Prix Radio-bidragene ble sendt på lufta og programlederne møtte mange av dem som var nominert. Endre Lundgren og Hans Christian Andersen ledet sendingene.

Eventkanal

Radio Digital var en eventkanal som sendte direkte i 48 timer fra årets konferanse, Radiodager 2013. Kanalen sendte på det nye DAB-nettet i Oslo og Akershus.

HER KAN DU HØRE PODCAST FRA SENDINGENE 

Radio-Digital-m-slogan_730x480

– Nå har jeg kost meg veldig de siste dagene, og pratet med en masse spennende mennesker om hva de skal dele med bransjen under Radiodager. Jeg har blant annet lært mer om Generasjon Pluss og fått høre den hemmelige formelen som skal holde radio i live i mange tiår fremover – heldigvis har jeg fanget det hele på tape og kan dele det på radioen, sa Endre Lundgren fra Radioassistant i forkant av sendingene. Lundgren ledet det meste av sendingene torsdag og fredag.