Solør- og Elverumsradioen på tur med Radiobilene

Radiobilene tar med seg Solør- og ElverumsRadioen på radiofornyelse i Hedmark. Nå får flere mulighet til å teste det nye kanalutvalget.

Av

– En digital radio gir flere kanaler og det må kunne glede absolutt alle. Mange må få mulighet til å ta del i det utvidede radiotilbudet Norge har fått, og derfor oppsøker vi steder som vi tror vil ha glede av å vinne en radio, sier Daniel Chr Dahl og Clara Reijers i Radiobilene.

26. november reiser de til Elverum- og Solørområdet på jakt etter mulige radiovinnere. Med seg har de lokalradioen i Solør og Elverum. Denne gangen er det frisørsalonger som får fokus.

Den som er klipper seg eller eier en frisørsalong kan melde seg på ved å legge inn salongens navn på Facebook-sidene til Solørradioen, Elverumsradioen eller Radiobilene. 

De nye kringkastingsnettene sender nå 22 landsdekkende kanaler, i tillegg kan man også høre SolørRadioen og ElverumsRadioen på DAB. Radio Exact kommer også på lokale DAB-nett i Hedmark.

– Husk at det nå er slutt på skurrete mottak, og at man nå får kanal- og programinformasjon på apparatet, sier radiobilistene.

Elverumsradioen logo

Radiobilene er en del av Digitalradio Norge. De reiser land og strand rundt for å drive informasjonsarbeid om det kommende teknologiskiftet overfor elektronikk og bilforhandlere. I desember reiser de også for å besøke folk flest.

Solor pluss liten