Lytterrekord for julekanalen P7 Klem

Julekanalen P7 Klem, som er blitt riksdekkende med nye DAB-nett, har i år satt lytterrekord. Opptil 1 million mennesker har vært innom for å høre julemusikk.

Av

Sammenlignet med i fjor er antallet daglige lyttere nær tredoblet. Enkelte dager har kanalen hatt flere lyttere enn NRK P2.

– Dette viser at lytterne setter stor pris på non-stop julemusikk, sier kanalsjef i P7 Klem, Kenneth Andresen i en pressemelding.

Han tror julekanalens suksess skyldes kombinasjonen av programledere som skaper den gode julestemningen, samt all den deilige julemusikken som lytterne selv har fått være med på å velge. – I tillegg har vi truffet blink med både markedsføringen i sosiale medier og konkurransen der lytterne kan vinne hjelp til å fikse hele jula, avslutter han.

90 prosent av alle nordmenn får nå inn kanalen via DAB-nettet. Se hvor i landet du kan høre P7 klem.

Loddet ut julehjelp

Flere tusen lyttere har meldt seg på i konkurransen om å vinne den største julegaven av dem alle, nemlig hjelp av P7 Klem Julekanalen til å få alle de siste juleforberedelsene i boks slik at de selv kan få mer tid til bare å slappe av.

xlwuymxxbz1g6fxjvbet

Den heldige vinneren ble 46 år gamle Lena Andersen fra Flateby, og jubelen sto i taket da hun ble oppringt av programleder Ingrid Forbregd på direkten i dag. – Jeg blir helt svett, for jeg har aldri tidligere vunnet noe i hele mitt liv, utbrøt tobarnsmoren. Hun innrømmet at hun knapt hadde rukket å gjøre noen forberedelser i det hele tatt før jul i år, slik at denne premien kom som bestilt. – Dessuten fortjener jeg kanskje å vinne fordi jeg har hatt et litt slitsomt år, la hun til.

– Jeg har jobbet i P4 i over sju år, og har delt ut flere hunder tusen kroner i konkurransen Lyden av Norge, men dette er likevel det hyggeligste jeg har fått lov til å gi bort på radio, sier programleder Ingrid Forbregd, – Og ekstra rørende var det da jeg dro ned mikrofonspaken og Lena lot gledestårene strømme, avslutter hun. Hør hele intervjuet med vinneren her.

P7 Klem Julekanalen fortsetter å spille all den beste julemusikken til litt ut i romjulen. Da går kanalen igjen over til igjen å være P7 Klem, og å by på rolig musikk døgnet rundt.